Om oss

Anledningen till att vi gör det vi gör är att vi vill bidra till en friskare och hälsosammare värld! 

Det gör vi genom att tillhandahålla innovativa högkvalitativa produkter som tillför värde och utvecklar sjukvården i Sverige.

Vi ger också snabb och personlig service där vårt mål är att du som kund kan arbeta effektivt med produkter som bidrar till minskat lidande och kortare konvalescens för dina patienter!

Vår resa startade 1995 med NuMed Inc.'s interventionella kardiologiska produkter för barn 

som sedan dess har kompletterats med unika 3F-produkter från PediaVascular Inc. 

2009 utökade vi produktportföljen med mikrokirurgiska instrument och Kirschner-trådar med tillbehör från företaget Heinz Waldrich GmbH i Tyskland.

2014 adderades Andanza, en leverantör av kompressionsprodukter, Dupaco (ögonskydd) och Ethox Medical (magsköljningsset).

2016 startade vårt samarbete med HS Hospital Service i Italien, som har ett brett sortiment av högkvalitativa biopsiprodukter.

Samma år började vi marknadsföra Helicobacter Pylori-test från Strong Biotech Corp och produkter från Flourplast Oy i Finland

2017 startade samarbete med Meditalia sas som har ett brett sortiment inom endoskopi. 

2018 adderade vi Balton som tillhandahåller produkter inom anestesiologi. 

2019 inleddes samarbete med OrthoSolutions Ltd i Storbritannien som tillverkar sterila Kirschner-trådar. 

2023 lanserar vi Sternshield thoraxväst från G.C.S. GREEK CARDIOTHORACIC SUPPORT som underlättar rehabilitering efter sternotomi. 


Vi strävar alltid efter att utvecklas och tillhandahålla de bästa produkterna som underlättar våra kunders arbete!Vår miljöpolicy finner ni här


Vår kvalitetspolicy finner ni här