NuMED for Children Inc. 

Sedan 1982 har NuMED utvecklat, tillverkat och levererat innovativa kardiologiprodukter för barn och vuxna med hjärtfel. 
NuMED förser läkare med högteknologiska produkter för diagnostik och behandling av hjärtfel och perifera artärer. Tack vare en effektiv produktion och ett stort distributionsnät når produkter snabbt fram över hela världen och därmed förbättras livet för tusentals patienter. Många av NuMED's produkter har designats enligt specifika önskemål från läkare, tekniker och sjuksköterskor. 
NuMED engagerar sig ständigt i användarnas önskemål genom att erbjuda bättre produkter och service i en kontinuerlig kvalitetsprocess. Därför kommer NuMED att fortsätta vara ledande inom pediatrisk hjärtsjukvård för en lång tid framöver. 


PediaVascular Inc. 

Tim Moran såg sin för tidigt födda dotter lida på grund av medicinsk utrustning som inte var anpassad till så små och känsliga patienter. Motiverad av denna upplevelse bildade han PediaWorks, en ideell organisation. 
PediaWorks samlade 50 pediatriska kardiologer och det tillverkande företaget PediaVascular för att kartlägga bristen på pediatriska kardiologiprodukter. 
Tillsammans utvecklade de bland annat Mongoose™ - en serie 3F angiografikatetrar, introducers och ledare specifikt för små barn.
De är de första produkterna som godkänts av FDA för pediatriskt bruk och de är självklart även CE-märkta. 

Hittills har läkare världen över behandlat mer än 15 000 barn med hjälp av dem.   


   

En unik serie 3F angiografikatetrar, introducers och ledare specifikt framtagna för barn. 

Med dessa kan du behålla ett högt flöde även i små storlekar och få optimal bildåtergivning.